Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@01:17:53 GMT

«تنوین» 70 درصد سود خالص را تقسیم کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۴۶۷۱

«تنوین» 70 درصد سود خالص را تقسیم کرد

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت تامین سرمایه نوین منتهی به پایان اسفند ماه 1400 روز شنبه دهم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور 90.78 درصد سهامداران در محل خود شرکت برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست، در این مجمع که ریاست آن برعهده معصومه ملاصالحي، نظارت آن برعهده آقایان همايون باقري طادي و مهدي نزادي نوش‌آبادي و دبیری آن برعهده محسن کوزه‌گران بود، تقسیم مبلغ 650 ریال سود به ازای هر سهم به تایید سهامداران حاضر در جلسه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه داود رزاقی، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه نوین به ارائه گزارش عملکرد هیات مدیره برای سال مالی 1400 پرداخت و گفت: تثبیت جایگاه سودآورترین تامین سرمایه ایران، حفظ جایگاه بزرگ‌ترین تامین سرمایه ایران و تامین مالی ۹۰ هزار میلیارد ریالی، افزایش حجم صنایع تحت مدیریت و … از مهمترین اقدامات شرکت طی سال مالی گذشته بوده است.

وی با بیان اینکه «تنوین» در سال ۹۹ ، چهار درصد سهم تامین مالی داشته است، افزود: این عدد در سال ۱۴۰۰ به ۸ درصد رسیده است. همچنین در سال ۱۴۰۰ حدود ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد حجم اوراق سررسید شده است.

رزاقی با اشاره به اینکه شرکت وظیفه ارزش‌گذاری ۱۹ شرکت را در سال ۱۴۰۰ برعهده داشت، بیان کرد: تامین سرمایه نوین در حال حاضر ۱۰ صندوق فعال (درآمد ثابت، سهامی، بازارگردان) دارد که توانسته‌اند در سال گذشته سود خوبی را به سرمایه‌گذاران خود بدهند.

وی با بیان اینکه متوسط رشد سود خالص شرکت در پنج سال گذشته ۴۹ درصد بوده است، گفت: سود عملیاتی «تنوین» در پایان سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ از ۱۲ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۳۶۸ میلیون ریال به ۱۳ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۹۴۷ میلیون ریال رسیده است.

رزاقی ادامه داد: حفظ بالاترین سهم بازار در مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری، تاسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر گواهی سپرده کالایی به صورت صدور و ابطالی، تاسیس یا تبدیل صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت قابل معامله و بدون تقسیم سود از جمله اهداف شرکت تامین سرمایه نوین است.

وی در ادامه گفت: مدیریت ریسک‌ها و انتشار صد هزار میلیارد ریال اوراق بدهی جدید از برنامه‌های پیش روی شرکت در سال ۱۴۰۱ است.

براساس این گزارش، مجمع عمومی عادی سالانه شرکت تامین سرمایه نوین (تنوین) ۷۰ درصد از سود کل شرکت را میان سهامداران خود تقسیم و روزنامه دنیای اقتصاد را به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت جهت درج آگهی‌ها در سال مالی 1401 انتخاب کرد. همچنین موسسه رهيافت و همکاران به‌عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه بهراد مشار به‌عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شد.

در انتهای این مجمع بانک اقتصاد نوین، شرکت لیزینگ اقتصاد نوین، شرکت توسعه عمران پایدار، شرکت توسعه صنایع بهشهر، شرکت خدمات مالی و اعتباری راه اقتصاد نوین، شرکت اعتباری ملل و شرکت مدیریت سرمایه اقتصاد نوین به عنوان اعضای اصلی جدید هیات مدیره و شرکت‌های سرمایه‌گذاری ساختمان ایران و سرمایه‌گذاری اقتصاد نوین به عنوان اعضای فرعی هیات مدیره انتخاب شدند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت تامین سرمایه نوین سرمایه گذاری اقتصاد نوین سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟