Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکتها؛ علیرضا بگلوری مدیرعامل، اعضاء هیأت مدیره و تعدادی از دیگر مسئولین بانک اقتصادنوین ضمن حضور در ذوب آهن اصفهان و بازدید از خط تولید این شرکت با مدیرعامل و مسئولان این مجتمع عظیم صنعتی در مورد افزایش همکاری و تعامل به ویژه پیرامون سرمایه‌گذاری در پروژه‌های توسعه از جمله تامین سرمایه برای ساخت باتری شماره ۲ کک سازی، گفتگو و تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک اقتصاد نوین در این بازدید گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان یک صنعت پیشران ثابت کرده که کارهای بزرگی با اتکاء به جوانان می توان انجام داد و این شرکت با مدیریت درست در مسیر توسعه و افزایش تولید، گام های خوبی برداشته است.

وی افزود: بانک اقتصاد نوین به عنوان یک شریک تجاری این مجتمع عظیم صنعتی در سالی که باید به رونق تولید کمک کرد، همکاری لازم در تامین ارزی و ریالی پروژه های این شرکت خواهد داشت .

بگلوری اظهار داشت: با تلاش و همتی که در ذوب آهن اصفهان مشاهده می شود، آن‌ها می‌توانند پروژه ها را طبق بر نامه زمان بندی شده انجام دهند که در نهایت منجر به صادرات بیشتر و اشتغال زایی مناسب تر می‌شود.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان نیز با اشاره به این که فصل جدید ارتباط این شرکت با بانک اقتصاد نوین از سه سال گذشته آغاز شده است، گفت: امروز به نقطه مطلوبی در ارتباط و تعامل بین این دوسازمان رسیده ایم که می تواند به لحاظ سرعت عمل در ارائه خدمات و درک دست از نیازهای یک تولید کننده، الگویی برای سایر بانک ها باشد.

وی افزود: یکی از زمینه های همکاری ، بازسازی و نوسازی باتری شماره ۲ کک سازی ذوب آهن اصفهان است که نقش زیادی در کاهش هزینه های تمام شده و اقتصادی تر شدن تولید این شرکت دارد و هم نقش موثری در کاهش آلایندگی، کاهش واردات و وابستگی ارزی دارد.

یزدی زاده اظهار داشت: از دیگر ویژگی های این باتری که بانک اقتصاد نوین ، در تامین سرمایه آن همکاری می‌کند، این است که با تکیه و توان متخصصان ذوب آهنی ساخته می‌شود و از تجربه‌ای که در ریومپینگ باتری شماره یک داشتیم استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل ذوب آهن گفت: با توجه به ساخت کامل باتری شماره یک و درب های فکلسیبل باتری شماره ۳ توسط متخصصین ذوب آهنی، در ساخت باتری شماره ۲ از این تجربیات استفاده می شود و ذوب آهن قادر به ساخت باتری کک سازی در دیگر صنایع کشور و یا حتی کشورهای دیگر نیز است.

وی با اشاره به نقش مهم باتری ۲ در تکمیل زنجیره تامین مواد اولیه ذوب آهن، افزود: خوشبختانه زیر ساخت های باتری شماره ۲ فراهم است و برآورد سرمایه مورد نیاز آن نیز هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است . امیدواریم با ساخت این باتری ، تولید کک ذوب آهن ۵۵۰ هزار تن افزایش یابد و مجموع تولید کک این شرکت به یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن برسد که کل نیاز این مجتمع عظیم صنعتی را برای تولید ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فراهم خواهد کرد.

مدیر عامل ذوب آهن اصفهان ابراز امیدواری کرد که علاوه بر این پروژه، در خصوص تامین سنگ آهن و گندله نیز با بانک اقتصاد نوین توافق های خوبی صورت بگیرد و ذوب آهن از حمایت ها و پشتیبانی های این بانک بیشتر بهره‌مند شود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر عامل ذوب اهن اصفهان ذوب آهن اصفهان اقتصاد توسعه آهن مدیر عامل بانک اقتصاد نوین بانک اقتصاد نوین ذوب آهن اصفهان باتری شماره ۲ پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگرکمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب وکار انها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تامین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۰همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228564 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • خسارات سیل دبی/ چالش جدید ابرپروژه لاین عربستان
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن