Web Analytics Made Easy - Statcounter

     

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از  پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا، صندوق های سرمایه گذاری زمین و ساختمان به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی در شرایط تنگناهای مالی طی چند سال گذشته یکی از روش های نوین تامین مالی است که شرکت های تابعه بانک مسکن در اجرای پروژه ها به کار می گیرند.
هدف از فعالیت صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان به عنوان یکی از ابزارهای نوین تامین مالی، جمع آوری پس اندازهای خرد و کلان، اختصاص آن به ساخت پروژه ساختمانی مشخص، فروش واحدهای ساختمانی پروژه و در نهایت تقسیم عواید ناشی از این فعالیت بین سرمایه گذاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته هر چند در قانون بودجه 98 کل کشور، تاسیس صندوق های سرمایه گذاری زمین و ساختمان برای انبوه سازان و توسعه گران با چالش هایی مواجه شده و تاسیس صندوق های جدید منوط به مجوز از بانک مرکزی شده است، اما طی چند سال گذشته شرکت تامین سرمایه و همچنین شرکت گروه مالی بانک مسکن پروژه هایی را با این نوع از روش مالی اجرا کردند که موفق هم بوده است.
در همین زمینه پروژه های مسکونی صندوق زمین و ساختمان نسیم در منطقه 22 تهران، پروژه مسکونی نارون در شهر اراک و پروژه مسکونی نرگس رشدیه تبریز سه پروژه ای هستند که با این روش از تامین مالی اجرا شده و به متقاضیان نیز واگذار شده است.
وجود ابزارهای متنوعی مانند انواع اوراق بهادار اسلامی، صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله، صندوق‌های سرمایه گذاری نوآورانه، اسناد خزانه اسلامی و اوراق تجاری اسلامی در بازار سرمایه امکان دستیابی به اهداف تولید بدون آثار تورمی را فراهم می کند. علاوه بر این، شفافیت عملکرد و رقابت پذیری بازار سرمایه، ریسک‌های مترتب را به حداقل می رساند.
اما صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان شهرری همچون سایر صندوق‌های زمین و ساختمان با هدف جمع آوری وجوه از متقاضیان سرمایه گذاری و ساخت پروژه ساختمانی از محل وجوه دریافتی و در نهایت فروش و تقسیم عواید ناشی از این فعالیت بین سرمایه گذاران با دریافت مجوز از سازمان بورس اوراق بهادار، در حال اجرا است که بر اساس آخرین گزارش پیشرفت این پروژه به حدود 30 درصد رسیده است.
زیربنای کل این پروژه 34 هزار و 607 مترمربع، زیربنای مفید مسکونی را 20 هزار و 683 مترمربع، زیربنای مفید تجاری هزار و 234 مترمربع و زیربنای مفید درمانی نیز 485 مترمربع است.
همچنین از 299 واحد، 295 واحد آن با کاربری مسکونی و 4 واحد آن درمانگاهی و بهداشتی تعبیه شده است که شامل 20 هزار و 683 متر مربع مساحت مفید بخش مسکونی و 485 متر مربع مساحت مفید بخش درمانگاه می‌شود.
در حال حاضر این پروژه در مراحل مختلف اجرا یعنی «تجهیز کارگاه»، «خاک برداری»، «فوندانسیون» و «اسکلت و سقف سازی» در حال فعالیت است که درصد پیشرفت پروژه به تفکیک هر مرحله اعلام شد به طوری که بر اساس آخرین گزارشات دریافتی از میزان فعالیت انجام شده، مجموع پیشرفت فیزیکی پروژه صندوق زمین و ساختمان نگین شهرری 30 درصد است.
به رغم تلاش جهت در نظر گرفتن و بررسی تمام عوامل موثر بر جریانات نقدی پروژه، ممکن است برخی از عوامل موجب تغییر میان بازده پیش بینی شده و بازده محقق شده شود. از جمله عواملی که می‌تواند موجب تغییر در تحقق برآوردها شود، بهای تمام شده و فروش پروژه است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: تمایل حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای اجرای پروژه‌های مشارکتی، موجب شده ۳۱ پروژه در این منطقه باکاربری های مختلف اجرا شود که در حال حاضر بالاترین تعداد پروژه‌های مشارکتی را بین مناطق برخوردار است.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت ورود بخش خصوصی برای پروژه‌های شهری اظهار کرد: سالیانی است که شهرداری اصفهان تجربه همکاری با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در پروژه‌های خود را داشته و دلایل مختلفی موجب ادامه این روند در مدیریت‌های مختلف شهری بوده است.

وی افزود: کاهش هزینه یکی از راهکارهای بخش خصوصی است که از طرفی دیگر به‌دلیل نبود موانع پیش روی شرکت‌های خصوصی، سرعت اجرای پروژه بالا رفته، با تورم کمتری روبه‌رو شده و مقرون به صرفه است، ارتقای کیفی و به کار بردن خلاقیت‌ها و ایده‌های به روز پروژه‌ها از راهکارهای دیگری است که منافع عمومی را در پروژه‌ها به همراه خواهد داشت؛ همین موضوع موجب شده مدیران شهری پروژه‌های خود را با مشارکت بخش خصوصی همراه سازند.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به تعداد پروژه‌های مشارکتی تصریح کرد: در این منطقه ۳۱ پروژه مشارکتی با کاربری‌های تجاری، اداری، پارکینگ و مسکونی در دست اقدام دارد به‌صورتی که ۱۲ پروژه فعال، ۱۲ پروژه در مرحله اتمام، ۲ پروژه در مرحله صدور پروانه ساختمانی و ۵ پروژه در مرحله انعقاد قرارداد در دست دارد.

محمدحسینی ادامه داد: سال جاری ۶ پروژه مشارکتی با کاربری مسکونی در نظر گرفته شده که آماده معرفی به سرمایه‌گذاران است و با توجه به استقبال سرمایه‌گذاران در این منطقه، روند جذب سرمایه‌گذار به سرعت انجام و پروژه‌ها عملیاتی خواهد شد.

وی با اشاره به پروژه مشارکتی میخک گفت: این پروژه در محله خانه اصفهان خیابان شهید دوران واقع شده و در زمینی به مساحت ۹۰۲ با زیربنای ۳۸۷۹ مترمربع در حال احداث است.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: با طراحی خوب این پروژه ۲۱ واحد مسکونی در نظر گرفته شده که پیشرفت ۵۵ درصدی داشته است.

کد خبر 748300

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • کددار شدن درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن