Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@05:33:13 GMT

شفاف سازی بانک ‌اقتصاد نوین‌

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۸۵۰۰

شفاف سازی بانک ‌اقتصاد نوین‌

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ علیرضا بلگوری مدیرعامل بانک ‌اقتصاد نوین‌ در این شفاف سازی اعلام کرده است : پیرو بازگشت به نامه دریافتی سازمان بورس مبنی بر ارائه  دلایل و توضیحات کافی در خصوص اظهارنظر حسابرس مستقل و بازرس قانونی نسبت به صورت های مالی حسابرسی شده میان دوره ای منتهی به ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۶ این بانک موارد به شرح زیر اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر این اساس صورت های عملکرد سپرده های سرمایه گذاری، تغییرات در حقوق صاحبان سهام و جریان وجوه نقد و برخی از یادداشت های صورت های مالی بر اساس الزام بانک مرکزی و آخرین صورت های مالی نمونه ابلاغی آن بانک تهیه و ارائه شده است.

همچنین استاندارد بانک در طبقه بندی تسهیلات، لحاظ الزامات بانک مرکزی با توجه به نتایج ارزیابی وضعیت مالی مشتری، کیفیت وثایق و دیگر عوامل تاثیرگذار مربوط است و احتساب ذخایر نیز بر همین مبنا صورت گرفته است.

از سویی دیگر مطالبات بانک از شرکت خدمات مالی و اعتباری راه اقتصاد نوین در سنوات گذشته به دلیل واگذاری بخشی از سهام بانک در شرکت تامین سرمایه نوین به آن شرکت ایجاد شده بود و بخش عمده ای از سودهای سالانه شرکت خدمات مالی و اعتباری راه اقتصاد نوین از محل سود سهام شرکت تامین سرمایه نوین است که عمدتا از طریق تقسیم سود شرکت خدمات مالی و اعتباری راه اقتصاد نوین در مجامع سالانه آن شرکت به بانک منتقل شده بود اما از آن جایی که سود سهام پرداختی شرکت تامین سرمایه نوین در سال های گذشته عمدتا صرف افزایش سرمایه شده است و در نتیجه شرکت خدمات مالی و اعتباری راه اقتصاد نوین موفق به جذب نقدینگی لازم برای پرداخت سود سهام بانک نشده و این امر موجب انباشت مطالبات بانک از آن شرکت شده بود.

لازم به ذکر است مطالبات مذکور سنواتی و بدون احتساب ارزش زمانی پول بود.

بر همین اساس با توجه به اینکه تداوم سهامداری شرکت مذکور در شرکت تامین سرمایه نوین موجب اضافه شدن مطالبات بانک از آن شرکت شده و به همین دلیل این اتفاق باعث انتقال سهام مذکور به بانک بابت مطالبات بانک از آن شرکت شده است.

در ادامه این نامه شفاف سازی آمده است، با توجه به محدودیت بانک برای سهامداری در شرکت تامین سرمایه نوین، فروش سهام منتقل شده به بانک، همزمان با انتقال سهم مدنظر قرار گرفت که شرکت تامین آتیه درخشان نوین با توجه به در اختیار داشتن بخشی از سهام شرکت تامین سرمایه نوین، پیشنهاد خرید سهام مذکور را به قیمت کارشناسی با بازپرداخت ۵۰ ساله «اقساط سالیانه به نرخ ۱۵ درصد» ارائه نمود که مورد قبول بانک قرار گرفت و قرارداد مربوط که در اختیار سازمان بورس قرار گرفته، ‌ منعقد شد و بخشی از شرایط مالی قرارداد به صورت نقدی و مابقی طی ۵ فقره چک با سررسیدهای سلانه صورت پذیرفت.

آخرین اطلاعات مالی

این گزارش می افزاید: بر اساس اطلاعات تارنمای TSETMC در حال حاضر نماد معاملاتی شرکت بانک ‌اقتصاد نوین‌ که با نماد «ونوین» در بازار اول «تابلوی اصلی» بورس فعال است باز و هیچ گره معاملاتی برای خرید و فروش سهام آن وجود ندارد.

همچنین آخرین وضعیت این شرکت در بازار سهام نیز نشان می دهد «P/E» سهام این شرکت ۲۲.۵۳ مرتبه و «EPS»  آن نیز ۴۹ ریال در آخرین صورت های مالی درج شده است.

سهامداران عمده

بر اساس گزارش ایبِنا، ۵ سهامدار عمده بانک ‌اقتصاد نوین‌، شامل « سرمایه گذاری ساختمان ایران با ۹.۴۹۰ درصد، سرمایه گذاری گروه صنایع بهشهرتهران با ۸.۷۴۰ درصد و توسعه، به پخش با ۸.۷۲۰ درصد، تامین مسکن جوانان با ۸.۵۲۰ درصد و نوسازی وساختمان تهران با ۶.۷۸۰ درصد» است.

    متن کامل نامه شفاف سازی بانک ‌اقتصاد نوین‌







منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک اقتصاد نوین سازمان بورس ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها