Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - گروه اقتصادی کرمان خودرو با مشارکت تامین سرمایه نوین روش جدیدی را در عرضه اولیه سهم در فرابورس ایران رقم زدند. بر این اساس در حالی نماد کرمان خودرو در بازار دوم فرابورس ایران بازگشایی شد که سهامداران اصلی این گروه با سلب حق تقدم از خود و گرفتن مجوز افزایش سرمایه از سازمان بورس و اوراق بهادار ، اجازه پذیره نویسی بخشی از سهام این شرکت ۵۰۰ میلیارد تومانی را در بازار سرمایه به فعالان اقتصادی و سهامداران دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روش عرضه اولیه با پیگیری ها و مشاوره تامین سرمایه نوین و موافقت فرابورس ایران انجام شد.

در این راستا ولی نادی قمی ، مدیرعامل تامین سرمایه نوین به عنوان مشاور و کارگزار عرضه کننده این سهام گفت: به طور معمول بیشتر عرضه های اولیه استخراجی از خروجی سهامداران فعلی شرکت است. اما ما تصمیم گرفتیم برای جذب افزایش سرمایه ۱۰۰ میلیارد تومانی کرمان خودرو ، روشی جدید را به کار گیریم.


وی ادامه داد: به این ترتیب سهامداران اصلی موجود این شرکت با سلب حق تقدم از خود و گرفتن مجوز افزایش سرمایه از سازمان بورس و اوراق بهادار ، اجازه پذیره نویسی بخشی از سهام این شرکت را دادند.

نادی در ادامه با اشاره به اینکه عرضه این حق تقدم با قیمت اسمی صورت گرفت ، گفت: هر چند این سهم از ارزندگی بالاتری برخوردار بود اما سهامداران فعلی برای اطمینان بخشیدن به فعالان بازار و کاهش ریسک این سهم ، اقدام به عرضه با قیمت اسمی ۱۰۰ تومان کردند.

به گفته نادی، در این روش پول های جمع آوری شده از پذیره نویسی ، به دست سهامداران نمی رسد و در واقع مستقیم وارد شرکت شد و صرف امور توسعه ای و فعالیت های مورد نیاز می شود.

مدیرعامل تامین سرمایه نوین در ادامه به عملکرد مالی «کرمان خودرو» اشاره کرد و گفت: برآورد ها از روند سودآوری این شرکت در سالهای آتی رو به رشد است ؛ هر چند «کرمان خودرو» در سال جاری موفق به سودسازی ۱۵ تومانی به ازای هر سهم شده ، اما این سود در سال ۹۷ به ۳۰ تومان و در سال ۹۸ به ۴۰ تومان به ازای هر سهم افزایش خواهد یافت.
حتما بخوانید : زیرپوست روزهای منفی بورس | شاخص بازار سهام برای سومین روز متوالی سرخ‌پوش شد

نادی در ادامه با قاطعیت به عرضه سهام این شرکت در بورس اشاره کرد و گفت: با توجه به پذیره نویسی مزبور ، پس از اتمام آن و جمع آوری مبالغ مورد نیاز ، شاهد ثبت افزایش سرمایه شرکت خواهیم بود. در مرحله بعد نیز عرضه اولیه سهام این شرکت را در بازار سرمایه شاهد هستیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: عرضه این سهم در سال جاری خواهد بود.

مدیرعامل تامین سرمایه نوین در ادامه به دیگر اقدامات شرکت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مراحل آماده سازی برای ورود یک تا ۲ شرکت از صندوق های بازنشستگی را در دست داریم که در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.





منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۷۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!